miercuri, 21 octombrie 2015

Un copilas de 9 anisori ce are nevoie urgenta de noi

Buna ziua,
Numele meu este Andreea Sotir si sunt studenta in ultimul an la  master in cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti. In urma cu o saptamana am fost impreuna cu o prietena la Institutul Oncologic Bucuresti unde l-am intalnit pe Marian, un copilas de 9 anisori ce are nevoie urgenta de noi. Acesta este un copil minunat, vesel, jucaus, nu am cuvinte sa va spun cu cata dragoste ne-a intampinat desi noi eram niste straine. 
Povestea lui Marian:
In 2013 Marian a fost diagnosticat cu o tumora cerebrala maligna si hidrocefalee,a facut doua operatii pe creier si s-a ales cu o paralizie pe partea stanga si cu un dren montat din cap pana in burtica, apoi cu un chist gigant. Mirel este un tata singur care se lupta ca baiatul lui sa se faca bine. Atat el cat si Marian au nevoie de sustinerea si ajutorul nostru pentru ca cel mic sa mearga la tratament.
Dupa doi ani de operatii, tratamente, chimioterapie, radioterapie si altele, boala lui Marian s-a complicat din luna Aprilie intrand intr-o forma rara de metastaza,forma ce apare la 1/1000 cazuri in meduloblastom, iar sansele de supravietuire in Romania s-au limitat la zero. Acum singura lui sansa de a se face bine este sa mearga la clinica din Luisville-America pentru un tratament care s-ar putea intinde la mai mult de 6 luni. Avem la dispozitie doar o luna (1 DECEMBRIE) in care am putea strange 150.000-200.000$, pentru ca aceasta este suma de care cei doi au nevoie pentru tratamentul micutului. 

Noi facem tot ce putem pentru a raspandi povestea lui si a-l ajuta, astfel, am creat o pagina de like ( https://www.facebook.com/%C3%8Empreun%C4%83-suntem-mai-puternici-1820872351472706/ ) pentru a aduna oameni cu suflete bune dar si un grup de licitatii (https://www.facebook.com/groups/1509573896032571/ ) unde punem ce avem prin casa de vanzare pentru a incerca sa adunam banii insa suntem constiente ca nu putem face mare lucru fara un sprijin din partea unei fundatii mari!

Va rog din suflet sa ne sprijiniti si dvs. pentru ca singure nu avem cum sa strangem acea suma exorbitanta !!!

Va multumesc pentru timpul acordat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu